Irodakialakítás

Tetszett? oszd megShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Amióta eszemet tudom érdekelt és rengeteg időt töltöttem a lakberendezés és irodakialakítás területén, és természetesen az iskoláimat is ilyen céltudatossággal választottam ki. Gyerekkorom óta én rendeztem be, át a szobáimat, majd ahogy nőttem, ezt egyre tudatosabban tettem, amire mind a családom, mind a baráti köröm felfigyelt. Egyértelműen tereltek ebbe az irányba, aminek eredményeképpen mára már a belsőépítészet és irodakialakítás szakma egyik elismert tagja vagyok.

Irodakialakítás felsőfokon

Minden nagyképűség nélkül tudom mondani, hogy már az egyetemen és az azt követő években is sikereket értem el a barátok és szüleik megrendeléseiknek köszönhetően, és a mai napig visszaköszönnek a korábbi, egyetemi évek alatt szerzett tapasztalatok és kapcsolatrendszerem. Sokat szoktam már a saját családom körében merengeni azon mi vezetett ide, mitől tartanak ennyire sikeresnek emberek és cégek, és nemrég egy barátom fogalmazta meg a legjobban. Attól, hogy az amelis.hu irodakialakítás és a belsőépítészet az nem csak egyszerűen elhivatottságot igényel, hanem egyfajta belső nyugalmat is elvár. Mert az izgága, türelmetlen és ideges ember képtelen koncentrálni és tökéletes összhangban lévő munkát letenni az asztalra.

irodakialakítás

Extra körülmények közötti irodakialakítás

Az irodám nem vállal el minden megbízást. Ennek két oka van. Egyrészt én minden megrendelő esetében ugyanúgy járok el. Az első perctől kezdve a munka befejezéséig nyomon követek minden fázist, folyamatot, és azonnal beavatkozok, ha valami nem a terveknek megfelelően zajlik. Másrészt csak azokat a munkákat vállalom már csak el, amelyek kellő motivációt és kihívást jelentenek a számomra az irodakialakítás területén.

Ennek eredménye, hogy kértek már fel egyházközösségek is például parókiákon belüli munkákra, de dolgoztam már kastélyokban, titkos barlang-irodáknál vagy akár felhőkarcolókban ahol 3 teljes szintet (8.500 m2!!!) kellett átalakítanom. Na az egy olyan kihívás volt, amely révén ömlenek hozzánk a luxus megrendelők, de megmondom őszintén én a hagyományos, családi ház méretű megrendelések felett már nem szeretek dolgozni. Azok az igazi irodakialakítás projektek, amelyeknek a szépsége a mai napig le tud nyűgözni és végtelen nyugalommal tud eltölteni.
Mert a munkáim egytől egyig életterek valójában. Olyan környezetet teremtek, ahol amikor betéved a gyerek, a feleség vagy akár a barátok, annak ellenére, hogy a cél az elvonult nyugodt munka, akkor se egy élettér-idegen környezetben találják magukat, hanem harmonikusan simuljon össze az épület többi egységével. Ezt mára már tökéllyé fejlesztettem és úgy gondolom, hogy az irodakialakítás mára már egyfajta hitvallássá alakult át nálam. Szentül hiszem, hogy ezek a munkák átadják a megrendelőimnek is ugyanazt a nyugalmat, amit szeretek magamból sugározni. És számomra egyértelműen a legfontosabb dolog, hogy az esztétikai szépség mellett a megrendelőim is nyugodt, békés, családi környezetben tudjanak dolgozni a hét bármely napján.