Bosch Siemens mosógép alkatrészek gyors szállítással

A Bosch mosógép alkatrészek választéka hatalmas, így szinte bármilyen típusú géphez találunk megfelelő darabot. Választékunkban Siemens mosógép alkatrészek is megtalálhatóak.

Gyakran elromló darabok a szíjak, a dobok, a szénkefék, a motor és a tartályok. Ezen kívül persze még sok dolog meghibásodhat, de az a jó hírem, hogy ezek javítása nem mindig nehéz feladat. Akinek egy kicsit is van érzéke a szereléshez, annak nem fog nagy nehézséget okozni. Aki viszont nem érzi, hogy menne neki, az inkább hívjon szakemberi segítséget.

Mosógép alkatrész, ajtógumi

Általában a mosógépek hiba esetén hibakódokat írnak ki, amik alapján beazonosítható, mit kell helyreállítani. Nézzünk meg néhány esetet:

  • Zajos, furcsa hangot okozhatja a csapágy, megszakadt vagy lazul tartószerkezet, idegen tárgy.
  • Nem folyik le a víz, áll a gépben. Ezt leginkább szoftverhiba okozhatja, ilyen esetekben kapcsoljuk kis a gépet, majd kicsit később indítsuk újra. Másik oka lehet az eldugult szűrő.
  • Nem indul a gép. Legtöbbször elektronikai hiba okozza, vagy hálózati probléma.
  • Nem forog a dob. A tacho-generátor hibásodása, vagy a sebességvezérlő hibája okozhatja. Régebbi gépeknél lehetséges, hogy elkopott szénkefe lesz a ludas.
  • Ha nem melegszik a mosógép, akkor egyszerűen a fűtőszál, termosztát vagy vízszintszabályozó romolhatott el.
  • Erősen rázkódó gép esetében csapágyhiba vagy felfüggesztési gond merülhet fel.
  • Ha nem tölti be a vizet, akkor a mágnesszelepet, vagy a nyomáskapcsolót kell ellenőrizni. Emellett elektronikai hiba is lehet az okozó.

Ezek alapján, vagy akár előzetesen kikérve szakember véleményét meg tudjuk rendelni a cserélendő alkatrészt. Ehhez kell tudnunk a gép modell és típusszámát, majd a vele kompatibilis darabot megrendelni. Figyeljünk oda, hogy biztosan a mi készülékünkhöz valót vegyünk, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor a bolt ügyfélszolgálatától kérjünk segítséget.

Manapság már nagy divat, hogy egy meghibásodás esetén új gépet vesznek az emberek. Ez azonban felesleges, mivel könnyűszerrel cserélhetőek az egyes alkatrészek.

Bosch Siemens mosógép alkatrészek