ZWF Miami – Neked is lehet tigrised

Tetszett? oszd megShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Gyerekkoromba sokat néztem a dzsungel könyvét és hasonló meséket. Már akkor tudtam, hogy szeretnék egy tigris gazdája lenni. Annyira menőnek tűnt akkor. Felnőttként már ennek kevésbé láttam esélyét. Aztán rátaláltam a Zoological Wildlife Foundation weboldalára.

Zoological Wildlife Foundation

Hogyan lehetséges, hogy egy kis tigris gazdája legyél? A ZWF Miami különböző túrákat szervez, ahol a látogatók megtekinthetik a ritka állatfajokat: http://www.giltcity.com/miami/zoologicalwildlifefoundation A szép ebben, hogy ezzel támogatod is a fenntartásukat. Így esett meg, hogy én is beleszerettem az én drága kis tigrisembe. Rengeteg gyönyörű ritka állat található a rezervátumban, de kis kiválasztottam a Zoological Wildlife Foundation legcukibb teremtménye.

Igaz a ZWF Miami, ahogy a nevében is benne van, nem épp a közelben található, át kell szelni érte az óceánt, de megéri. Már maga a repülőjegy is nagyon drága, de ha ügyesek vagytok, akkor ki lehet fogni jó árú repjegyeket. És amióta az Airbnb is létezik, elég jó szállásokat is találhatunk a közelben.

Zoological Wildlife Foundation

 

ZWF Miami – ahogy én látom

Ez a kis állatpark,  egy olyan csodát kínál, amivel úgy érezzük magunkat, mintha Alíz csodaországába csöppentünk volna. Többféle hosszúságú túra van, mi a 3 órásat választottuk. Minél többet szerettünk volna látni és megtapasztalni. Ebben benne van az, hogy fotózkodhatunk az állatokal. Hát modnanom sem kell, kismillió fotó készült. A család nem győz betelni vele.

Ráadásul így, hogy örökbe fogadtam a kis tigrisemet, 50 alkalommal látogathatom egy évben egy vendégemmel. Ez óriási! Nagyon örültem, bár 50 szer nincs lehetőségem elrepülni Miami-ba, azért majd igyekszem hosszabb időt ott tartózkodni, hogy együtt lehessek a kis kedvencemmel.

Emiatt minden közösségi médiában létrehozok egy oldalt, ahol követhetitek az Instagram.com – Zoological Wildlife Foundation kis tigris életét és rengeteg videót is igyekszem készíteni ide is: Twitter- ZWF Miami .

Ezzel nem csak magamnak szerzek örömet, de segítek a fenntartásában is, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt.

 

Szóval ha te is sok állatos mesét néztél gyerekkorodban, esetleg oroszlánkirály fan voltál, látogass el te is és fogadj örökbe egy kis oroszlánt. A weboldalukon minden ritka állat megtalálható akivel találkozhatsz élőben is.