Kata adózás tanfolyam

Tetszett? oszd megShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Katas leszek

Bátyám külföldre költözött és megörököltem tőle egy kisközértet, amelynek az adózási ügyei a teljes káosz küszöbén álltak. Tesóm sosem a precizitásáról volt híres, mert többet foglalkozott a csajozással és a vevőkkel való smúzolással, mint ezekkel az ügyekkel. Amikor kiderült, hogy kimegy én azonnal eldöntöttem, hogy miután átvettem az üzletet, katas leszek, mert egy ekkora kis üzletnél egyelőre nincs másnak értelme.

Katas leszek Budapesten

Miért pont ezt a módszert akarom választani az adózásra? Isteni igazából azért mert több emberrel is konzultáltam előtte és egyöntetű véleménye volt mindenkinek, hogy jelenleg ezzel járok a legjobban, mert még kevés a forgalom és ehhez csak azzal járok jól, ha katas leszek. Most már csak azt kellene kitalálni, hogy mit is jelent ez az adózási forma és hogy könyvelőt kellene ehhez fogadnom vagy magamtól is menni fog?

Katas leszek tanfolyamot keresek

Miután nekikezdtem megkérdezni az összes ismerősömet az egyik barátom javasolta,hogy nemrég jött létre a katasleszek.hu weboldal, amely pont arra jött létre, hogy én aki eldöntöttem, hogy katas leszek, és még sok hozzám hasonló ember is meg tudja tanulni a kata alapjait.

Ezért felmentem erre a honlapra és végigolvastam, hogy miben is különbözik ez az oldal a többitől Igazából megmondom őszintén egy sablonos oldalra számítottam, ahol a katas leszek emberek jönnek össze és osztják meg egymással tapasztalataikat. Pedig nem! Ez egy olyan oldal, ahol egy tanfolyamot lehet letölteni, és több videót végignézve tanulni meg azt, amik az alapokhoz kellenek. Miután eldöntöttem, hogy katas leszek, ezért nem volt kérdés, hogy szükségem lesz erre a tanfolyamra ezért, előfizettem rá és letöltöttem a videókat. És baromira elégedett voltam, mert ennyire tökéletesen összeállított anyagot el sem tudtam volna képzelni.

Katas leszek. Ez volt a gondolatom, amikor átvettem az üzletet. Akkor még nem tudtam, hogy jó lesz-e nekem ez az adózási forma, de miután végignéztem a tanfolyam anyagát, rájöttem megérte az előfizetés árát ez a tanfolyam. Pontosan erre volt szükségem, mert a kis üzlet átalakítása rengeteg energiámat elviszi és miután nincsen pénzem még alkalmazottat fizetni, ezért én állok egész nap az üzletben. Természetesen családi segítséget azért kapok, de a legtöbbször mindent én intézek.

Mindenkit csak bátorítani tudok mellesleg, hogy nézzék végig ezt a videó sorozatot, mert rengeteget lehet belőle tanulni. Gyakorlatilag rájöhet mindenki arra, hogy teljesen felesleges elsőre könyvelőhöz rohangálni, hogy segítsen a könyvelési dolgaink intézésében, mert erre saját magunk is. Ez a még egyben is nagyon hasznos volt. Olyan információkat sajátítottam el, amelyeket még egy könyvelőtől sem tudhattam volna meg, mert ők általában csak elhadarják az alapokat és nem törődnek velünk kiemelt figyelemmel. Így viszont mi lehetünk a saját magunk urai, ráadásul az otthonunk finom melegéből. Anélkül, hogy meg kellene erőltetnünk magunkat.