Julius- K9 avagy a kutyusok kedvence

Tetszett? oszd megShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

A Julius-K9 kutyatápról

Valószínűleg a legtöbb gazdi mindent megtenne a kutyusa egészségéért, mivel egy ilyen kis kedvenc gyakran olyan mintha csak a gyermekünk lenne. Bármit képesek lennék megtenni azért, hogy minél tovább velünk maradjon és egészséges legyen. Véleményem szerint a kutyusok egészsége azon túl, hogy nyilvánvalóan az állattartási körülményeken a rendszeres testmozgáson múlik, egészen fontos szerepe van az egészség megőrzésének a folyamatában a megfelelő kutyatáp kiválasztásának is. Természetesen nagyon nehéz a jelenlegi folyamatosan impulzusokat sugárzó média világban eligazodni azon a területen, hogy valójában melyik kutyatáp is a legjobb a kis kedvencünknek. A Julius-K9 kutyatápjai számomra rendkívül meggyőzőnek és abszolút megbízható alternatívának bizonyultak, ugyanis amióta a Julius-K9 hipoallergén tápjait adom a kutyusomnak maximálisan megszűnt minden addigi panasza, melyeket minden valószínűséggel más kutyatápok termékei okoztak nála.

 Érdemes tudni, hogy a Julius-K9 egy immár 1997 óta sikeresen működő magyar fejlesztésű termékcsalád, melyek a kutya tartáshoz szükséges felszerelések mellett, betört a kutyatápok piacára is. Ami pedig igazán nagy hazai sikernek bizonyul, hogy az említett vállalat már nem csak Magyarországon belül forgalmazza a fantasztikus termékeit, hanem mára már Európa szerte forgalmazzák a termékeiket. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy ez a cég kiváltképpen híres a hipoallergén kutyatápjairól illetve emellett, az összes kutyatápjukat úgy fejlesztették ki, hogy maga a táp serkentse kutyusok anyagcseréjét, így megelőzzön minden olyan bélproblémát, mely komoly betegségeket okozhatnak az állatoknál és emellett pedig olyan íz világot fejlesztettek ki a tápláléknak, mely abszolút a kutyusok ízlésvilágát vette figyelembe. Egyébként ezek az úgynevezett Julius- K9 kutyatápok rendkívül könnyen emészthetőek az állatok számára és olyan értékes vitaminokban és ásványanyagokban gazdag maga a táplálék, mely gond nélkül felszívódik a kutyák szervezetében és táplálja őket, hogy minél egészségesebb és hosszú életűbbek legyenek.

A Julius-K9 vállalatról

Maga a vállalat kifejezetten a kutyás felszerelésekre és tápokra koncentrál már a kezdetektől fogva. Eleinte még csak kizárólag kutyás felszereléseket gyártottak és azoknak a sikerét látva kezdték el a kutyaeledelek gyártását is. Alapvetően a legsikeresebb termékük egyértelműen a Julius- K9 kutyahám, mely immár egész Európában nagy sikernek örvend. De a legújabb információk szerint már nem csupán Európában, hanem Ázsiában és Amerikában is elkezdett teret hódítani magának a magyar termék.

Ami egészen érdekes, hogy a Julius-K9 eredetileg egy kisebb családi vállalkozásnak indult, viszont mára már hatalmas multivá kezd válni az adott vállalat. Érdemes megjegyezni, hogy a vállalat alapítói eredetileg is foglalkoztak kutyákkal így abszolút értettek ahhoz, hogy hogyan kell kialakítani egy jó kutyahámot. Kezdetben a szállítást, a beszerzést, az elkészítést és az eladást is teljesességgel maguknak oldották meg. A későbbiekben pedig egészen nagy, szinte mát-már multi vállalttá nőtte ki magát az adott kezdetben két emberes kisvállalkozás. Amint elkezdődött a növekedés a cég elkezdett nyitni a nemzetközi piac felé, ami átütő sikert hozott számukra, hiszen így rengeteg addig ismeretlen ajtó nyílt meg előttük.  Több leányvállalatot hoztak létre külföldön is, az első ilyen jellegű leányvállalatuk az USA-ban jött létre, majd ezt követően még a világ több pontján alakultak ilyen jellegű cégek. Azóta is folyamatosan bővítik a Julius-K9 kínálatát és már szinte minden megtalálható a náluk, ami a kutyákkal kapcsolatos. Igazán híressé váltak még a világpiacon a kutyajátékaik és a kutyatápjaik is, melyeket igen nagy gonddal fejlesztettek ki annak érdekében, hogy a kutyusoknak a lehető legjobb táplálékot állítsák elő. Akit esetleg bővebben érdekelne a Julius- K9 kutyatápjai az látogasson el a https://www.petnet.hu/gyarto/Julius_K_9-420 weboldalára és böngésszen kedvére nem csupán a kutyatápok, hanem a linkelt honlapon megtalálható összes Julius-K9 termék közül.

Nekünk a Julius-K9

Én személy szerint úgy gondolom, hogy nekünk, magyaroknak minden olyan magyar termék hatalmas büszkeség, amely világszerte ekkora sikernek örvend, hiszen ez a nép büszkesége. Nekem abszolút szinte már alapelvem, hogy mindig a magyar terméketeket részesítem előnybe a külföldiekkel szembe. Ezért én már jó pár éve használom a Julius-K9 termékeit és mondanom sem szükséges, hogy maximálisan meg vagyok velük elégedve. Minden olyan gazdinak ajánlom a Julius-K9 termékeit, akik szeretnének valami igazán minőségit vásárolni és emellett támogatnának egy olyan magyar vállalatot, mely értéket teremt.