Ma 2016. szeptember 27. kedd Adalbert napja van.
Nyitólap | Tudod-e? | Kisokos | Tanácsadók | Játékok | Jóslás | Horoszkóp | Eseménynaptár | Ajándékkereső

Szavazás

A SZAKÍTÁSRÓL
 
Advertisement

Bölcsesség

A szerelem minden, és minden más: semmi.
 

Vicc

A férj a halálos ágyán:
- Drágám, be kell valljak valamit!
- Mit, drágám?
- Megcsaltalak.
- Tudom, drágám, azért mérgeztelek meg.
 
 

 


Nyitólap arrow Ezotéria arrow Hódítás és szakítás
  


Hódítás és szakítás Nyomtatás E-mail

 Elvileg az azonos jegycsoportba tartozó jegyek szülöttei között alakulhat ki a leginkább a kölcsönös vonzalom és a kommunikáció lehetősége. Összeférhetőség szempontjából a tűz-jegyek közelebb állnak a levegő-jegyekhez, a föld-jegyek pedig a víz-jegyekhez.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas
Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak
Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő
Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak


Ez egy általános szabály, nem törvényszerûség. A különféle állatövi jegyek alatt születettek közötti megértéstöbb más körülménytõl is függ. Például a születés évétõl, napjától, az aszcendenstõl, a származási környezettõl stb. Előfordulhat, hogy két, elméletileg összeférhetetlen jegy alatt született ember között hosszabb vagy rövidebb időre tökéletes kapcsolat alakul ki, a kivételek elég ritkák, de erősítik a szabályt.

Az alább leírtak csak az irányt mutatják meg az eligazodáshoz. Ezekkel elég biztonságosan felmérhetjük az egyes személyek összeférhetõségének, kapcsolatainak erényeit és hiányosságait és több eséllyel választhatjuk, ki a harmonikus együttélésre leginkább alkalmas személyt.


A Kos meghódítása

Közelíts hozzá intellektuális síkon! Menj vele színházba, múzeumba, tárlatra! Kérj tőle egy jó könyvet kölcsön, vagy add neki kölcsön te! Hass a hiúságára, szereti a dicséreteket, de ne vidd túlzásba! Légy tettre kész és feltétlenül tarts vele lépést, légy ötletes! Ha lemaradsz vesztettél. Állj elő újabb és újabb ötletekkel, egyszóval nyiss a számára ötletbazárt, hogy tobzódhasson! Ha kivívtad a csodálatát, nemsokára elmondhatod, hogy meghódítottad. A vita szót töröld ki a szótáradból most azonnal! Ha vitatkozol vele, elriasztod! Engedj neki - nyugtasd meg magad, hogy az okosabb enged, - ez ügyes fogás, mert ennek köszönhetõen főnöknek érezheti magát. Ez nagyon fontos neki. Viselkedj sportolóként, légy pontos. Oszd be jól az idődet és energia tartalékaidat, hogy lépést tarthass vele! A szex nagyon fontos neki, ne utasítsd vissza, inkább légy kezdeményező. Ha mindezt meg tudod tenni egy nagyon kedves, kényeztető társat kaptál :)

Szakítás a Kossal

Nem nehéz dolog, ha egyszerûen leállsz és már nem küzdesz azért, hogy megtartsd, magától is sor kerülhet rá... Elég egyszer-kétszer visszautasítani a szerelmi közeledését, vagy csendben a sarokba vonulni akkor, amikor ő éppen beszélgetni akar. Ha már családosak vagyunk, akkor érjük el, hogy a társasági eseményekre járjon nélkülünk, és ne fogadjunk el egyetlen meghívást sem. Mondjunk nagyon gyakran ellent neki, és merüljünk el a konformizmusban. Garantáltan lelép, anélkül, hogy ki kellene tennünk a szűrét!

Erogén zónái: Főként homlok, a haj, a halánték, és a fül.


A Bika meghódítása

Indításnak keress egy meghitt légkörű helyet, de feltétlenül vigyél egy gombolyagot, mielőtt mai Minotaurusunk barlangjába mennél, fontos, hogy kitalálj majd a labirintusból! Feltétlenül a saját "labirintusában", vagyis lakásában, irodájában, vagy törzshelyén randizzunk vele először. Hálás, ha számára kellemes dolgokról beszélgetünk vele először, és nem nyaggatjuk a saját dolgainkkal. Általában szeret mûvészetekről beszélgetni. Az elsõ találkozóra nehezen áll rá, de ha elfogadja, akkor megnyílt előtted a pálya, tuti, hogy komolyan vesz. Ha el akarod kápráztatni, hass az érzékszerveire. A Bika nagy ínyenc, így a Bika Hölgyet hívd meg egy különlegesen jó konyhával bíró étterembe, a Bika úrnak pedig főzz egy fejedelmi vacsorát. Jól válaszd meg a bort! Vigyázz arra, hogy a konyha nívójára helyezd a hangsúlyt, mert nem szereti a túlzott fényűzést. Alapvetően takarékos, csak olyasmit szeret elfogadni, ami "megéri az árát", tehát ha ajándékot adsz neki, akkor hasznos és ízléses dolgot vegyél!

Szakítás a Bikával

Nem lesz könnyű dolgod, főleg, ha régi, és még inkább, ha házastársi kapcsolatot akarsz megszakítani. Tízszer is gondold meg, nem lenne inkább érdemes kibékülnötök? Ha az ágyban elhanyagolod, nem kényezteted, nagyon megviseli. Mélyen erotikus beállítottságú, és ez nagyon fájó pontja lehet. Ha mindenképpen el akarod riasztani magad mellől, kezdj pazarolni, nevesd ki családszeretetét, és állítsd pellengérre erkölcsi értékrendjét. Tégy ízléstelen megjegyzéseket, és egyél néha igénytelen ételeket előtte. Számíts rá, hogy mindent meg fog tenni, hogy visszahódítson. Ha még nincs veszve minden, és nem akarod teljesen összetörni, inkább engedj neki. Ha végleg szakítanál, most vedd elő a zsebedből Ariadné fonalát!

Erogén zónái: A nyaka és a talpa, lábfeje.


Az Ikrek meghódítása

Tudós hajlamú, művelt ember vagy? Nyert ügyed van! Kedvenc beszédtémája lehet az irodalom, az Internet, a könyvek, de a filmművészet, a képi gondolkodás, valamint az elméleti művészetek is lekötik a figyelmét! Ha Te magad is jártas vagy ezen területek egyikén, akkor máris teljes figyelmével a tiéd. Az Ikrek nagyon kíváncsi, tehát nincs más dolgod, mint tartsd ébren kíváncsiságát. Ebből eredeti ötleteket, lendületet vehet a kapcsolat. Számíts rá, hogy extravagáns programokat, különleges meglepetéseket szerez majd neked, és ezt várja el tõled is. Különc és kedves, bár hajlamos a csapodárságra is!

Szakítás az Ikrekkel

Ez valóban könnyű dolog! Ha nomád szokásainak megfelelően nem távozik magától a kihűlőben lévő kapcsolatból, akkor elegendő, ha egyszerűen elmerülünk a mindennapok rutinjában. Légy egy kicsit konformista és unalmas, földhözragadt alak. Mondd el neki minél szabatosabban problémáidat és próbálj rá terhelni némi felelősséget. Ez bőségesen elegendő hozzá, hogy azonnal menekülőre fogja a dolgot.

Erogén zónái: a kar és a váll, a tenyere - talpa, a kulcscsontja és a "sótartói" nagyon izgathatóak, de a combja belső felének simogatásának nem tud ellenállni!


A Rák meghódítása

Varázsszó: Romantika! Meghitt vacsora gyertyafénynél, Chopin zenéje, vagy egy századfordulós keringő, finom falatok, könnyű bor, vagy rövid ital és a Rákot az ujjaid köré csavartad! Hallgasd meg a fecsegését, kacagtasd, nevess a poénjain. Az első alkalommal ne légy túl mélyre szántó, inkább vidám és könnyed! Bókolj neki, dicsérd meg a ruháját, cipőjét, ízlését, egyszóval imponálj, ahogy csak bírsz! Kérd ki a tanácsát a gyerekekkel, vagy valamilyen jó ízlés igénylő dologgal kapcsolatban, (például lakberendezés,) és hallgasd tátott szájjal! Ne kritizáljuk, és humorunk se legyen valaki rovására nevetés, vagy kritikus szarkazmus! Ideális helyszín egy holdfényes vízparti séta, ahol könnyen megszabadul gátlásaitól. Csodálatos odaadásáról meggyőződhetünk olyankor, amikor nem érezzük túl jól magunkat, a ránk fordított idő erősen befolyásolja majd érzelmeit.

Szakítás a Rákkal

Erre lehet pontos receptet adni, de soha nem szabad megfeledkezni arról, hogy a Rák nagyon csökönyös és makacs tud lenni. Roppant megalázónak tartja az állandó kritizálást, ha nevetségessé válik mások előtt, akkor összeroppan. Lehangoltságát azzal fokozhatjuk, ha magunk is lehangoltságot mutatunk. Ajánlatos titokzatosságba burkolózni, prózaivá, faragatlanná válni. Ha minden kötél szakad, akkor megcsonkítani a gyűjteményét, vagy "ócskaságai" közül kidobni valamit. Gúnyt űzni a hagyományokból, és anyját, vagy a gyermekét kritizálni egyenes következményként szakítást von maga után. Ha nem figyelünk, mikor magáról mesél, feldúljuk otthonát, egyszóval belső biztonságérzetét veszélyeztetjük, menekülőre fogja. Ám ne feledjük! A Rák hátrálva támad!

Erogén zónái: A mell, a mellkas és az ujjhegyek.


Az Oroszlán meghódítása

Nagyon könnyű dolog! Végtelenül hiú, így csak a hiúságára kell hatnunk. Meséltessük kedvenc témájáról, Önmagáról! Legyünk alázatosak és köszönjük meg minden ajándékát. Kerüljük a környezetében a rikító öltözéket és legyünk vele nyíltak őszinték, de semmiképpen ne sértsük meg méltóságában! Örül az ajándékoknak, kedveli a fényűzést, és nem tűri a fösvénységet. Nemes vadra vetetted ki a hálódat, ne feledd el, az Oroszlánt könnyű meghódítani, de annál nehezebb megtartani!

Szakítás az Oroszlánnal

Bíráljuk erőteljesen minden területen, különösen az ágyban nyújtott teljesítményét. Vonjuk el róla magunkra a figyelmet - ez persze nem könnyű - és bizonyítsuk, hogy nem is olyan nagyszerű, mint aminek hiszi magát. Mivel imádja a szabadságot és birtokló, ezért korlátozzuk a szabadságát és ne engedjünk birtoklási vágyának. Kezdjük a fogunkhoz verni a garast, és ami felháborítja, felejtkezzünk el a születésnapjáról!

Erogén zónái: A háta, a hátgerince.


A Szűz meghódítása

Valld be, még a felszólítás is annyira izgalmasan hangzik, hogy alig várod, hogy belevesd magad! Fogalmazz pontosan és szabatosan. Tartózkodj a monológoktól, és a lapos régi történetektől, és nyert ügyed van! A Szűz imád okosan beszélgetni és meg is hallgat Téged. Eszményi társalkodó. Intelligenciát igénylő kérdésekről jól lehet vele beszélgetni. Irodalom, művészet, vagy technika, egyre megy, mindenhez hozzá tud szólni. Értékeli a partnere személyes varázsát, de vigyázat! Olcsó hatásvadászattal, vagy üres bókokkal semmire nem mész! Ne az érzelmeire, hanem az intelligenciájára hass! Ajándékozz neki könyvet és vidd el egy irodalmi kávéházba! Ha ismersz különleges teákat áruló boltot, vagy fűszerparadicsomot, vidd magaddal, és meglátod, milyen hamar leveheted a lábáról! Nagyon család centrikus. Nyugis, nem érzéki jegy.

Valld be, még a felszólítás is annyira izgalmasan hangzik, hogy alig várod, hogy belevesd magad! Fogalmazz pontosan és szabatosan. Tartózkodj a monológoktól, és a lapos régi történetektől, és nyert ügyed van! A Szűz imád okosan beszélgetni és meg is hallgat Téged. Eszményi társalkodó. Intelligenciát igénylő kérdésekről jól lehet vele beszélgetni. Irodalom, művészet, vagy technika, egyre megy, mindenhez hozzá tud szólni. Értékeli a partnere személyes varázsát, de vigyázat! Olcsó hatásvadászattal, vagy üres bókokkal semmire nem mész! Ne az érzelmeire, hanem az intelligenciájára hass! Ajándékozz neki könyvet és vidd el egy irodalmi kávéházba! Ha ismersz különleges teákat áruló boltot, vagy fűszerparadicsomot, vidd magaddal, és meglátod, milyen hamar leveheted a lábáról! Nagyon család centrikus. Nyugis, nem érzéki jegy.

Szakítás a Szűzzel

Nagyon nehéz dolgod lesz! A szűz nagyon megbocsátó és hűséges, de ha mégis szakítanál vele, a közönségesség, a rendszertelen tisztálkodás, vagy a pénz herdálása bosszantja fel legjobban. Kritizáld őt úgy, ahogy ő szokott másokat. A kritika ugyanis az, amit a lehető legrosszabbul visel, főleg hosszú távon. A legkönnyebben úgy szakíthatsz vele, ha anyagi érdekeit keresztezed, ám vigyázz, mert számító és okos, nem lesz vele könnyű dolgod!

Erogén zónái: A has és a lágyék.


A Mérleg meghódítása

A Mérleg imádja a bókokat, még akkor is, ha pontosan tudja, hogy nem igazak! Lényeg, hogy őszintének tűnjön. Csodáld és dicsérd őt, és a hatás nem marad el. Vidd őt bátran vitafórumokra, mert szeret vitatkozni, harcosabb természet. Nem agresszív és közönséges, tehát figyelj a helyszínre! A művészetekhez kimagasló érzéke van. Szereti az egyéni jellegű, igényes holmikat, és szeret költekezni is. Vedd hát körül fényűző holmikkal, kedveskedj neki. Légy jókedvű, felszabadult, évődj bátran vele! Hass az érzékeire, nagyon fontos neki a kifinomult érzékiség.

Szakítás a Mérleggel

Nem szereti a rendetlenséget, a bizonytalanságot, az olcsó dolgokat. A leghatásosabb ezeket egyszerre bevetni. A nyilvánvaló igazságtalanságokat sem tűri, és hamar faképnél hagyja a hazugokat. Menekül az unalom, az indiszkréció és a szemrehányások elűl. Tehát ne vidd többé kiállításra, és pletykáld ki intim dolgait másoknak, máris sikeres lesz a szakítás. Nem túl hűséges tipus, mások az erkölcsi normái, Ő nem megcsal, csak élt egy lehetőséggel. Általában könnyen és véglegesen szakít.

Erogén zónái: A hát és a fenék, valamint a szemek környéke.


A Skorpió meghódítása

Ahhoz, hogy a közelébe férkőzz, egyet kell értened megállapításaival, és nagyon nagy körültekintéssel és emberismerettel bókolni kell neki. A leghatásosabb, ha Te kelted fel a figyelmét, Ő akar ismerkedni Veled. Azonnal rájön, ha hazudni akarsz neki, vagy ha át akarod vágni. A titokzatosságot az összes többi jegynél jobban kedveli, izgatja, meg akarja fejteni. Csak az őszinte megnyilvánulásokat kedveli, soha ne hazudj neki! Nevess a tréfáin, és az öltözködését soha ne bíráld! Nagyon birtokló tipus, engedned kell, hogy Ő uraljon. Ha ezeket megfogadod, még akkor sem biztos, hogy sikerül a hódítás, mivel a Skorpió szülöttek nagyon erős intuícióval megérzik, hogy ki az, akivel szóba állhatnak, és ki az, akivel nem. Ha folyamatosan érdekes tudsz maradni akkor megtudod tartani. Nagyon érzéki jegy ezt ne felejtsd:) Apró tippek a csábításhoz: légy titokzatos, kissé elérhetetlennek tünő, intelligens, semmiképp nem rámenős és közönséges. Izgató illatú parfümök, Hölgyeknek uraknak egyaránt, a Skorpió urakat a testhezálló ruha, a Skorpió hölgyeket pedig az extravagáns egyéni stílusú öltözet. Az extravagáns, egyedi életmód nyűgözi le űket leginkább. Ne erőltesd, hogy érzelmeiről beszéljen.

Szakítás a Skorpióval

Utálja a hazugságot, így aki folyamatosan hazudik neki, azt magától el fogja hagyni! Az őszinte kommunikáció és az őszinteség hiánya a legnagyobb szenvedés a számára. Nem szereti, ha partnere kacérkodik, általában féltékeny típus. Vitázz Vele és bíráld. Ha nem vagy vele gyöngéd és az ágyban nem teljesíted kívánságait, nagyon hamar elhidegül tőled, de ha észreveszi, hogy kihasználod, vagy számításból cselekszel, akkor jaj neked! A Skorpió bosszúálló és nem felejt! Kétségbeesésbe lehet kergetni még a céltalan és érvek nélküli üres vitával, de legjobban az elhanyagolt otthon zavarja. Szakítás szempontjából nem könnyű eset, akár éveken át is szerelmes ugyanabba az emberbe, akit elhagyott. Szeretete ilyenkor csaphat át mély utálatba, bosszúállásba is. Akit egyszer "birtokolt" azt nagyon nehezen engedi el.

Erogén zónái: a fej, a comb és a nemi szervek a többi jegyhez képest sokkal erőteljesebben.

A Nyilas meghódítása

Ahhoz, hogy jó viszonyba kerüljünk vele, dinamikusnak kell lenned, de főleg őszintének! Humorod legyen egyedi, és nagyon gyors gondolkodásra van szükséged, mert a Nyilas nagyon nyílt eszű. Fontos, hogy hallgasd végig figyelmesen amit mond, és ha tudsz olyasmivel szolgálni, ami végtelen nagy igazságérzetét megnyugtatja, hát tedd meg, azonnal zöld utat kapsz. Ne légy túl komoly vele szemben! Vidd kirándulni, vagy az Állatkertbe, mert a Nyilasok általában kedvelik az állatokat, különösen kedves számukra a ló. Figyelj oda, mert a Nyilasok veszélyesek kapcsolati szempontból, tehát ne keverd össze közvetlen nyíltságukat és barátság iránti vágyukat a szerelemmel!

Szakítás a Nyilassal

A Nyilassal is könnyű szakítani, mivel nem tartozik a mélyen kötődő, erősen ragaszkodó emberek közé. Nyílt terepen jár, gyors és a maga útját járja. Ha kíséred, jó, ha nem, hát úgy is jó! Sohasem ragaszkodik ahhoz a partnerhez, akihez már nincs több mondanivalója. Általában a Nyilas az, aki otthagy, mire észbe kapnál! Ha nem tudod, miért is hagyott el, akkor gondolkodj el! Kritizáltad? Beledumáltál a szakmai dolgaiba? Mogorva voltál, vagy féltékeny vele szemben? Esetleg túl zárkózottnak - és így unalmasnak - talált? A Nyilas sebez, ritkán sebződik. Ha azonban ő kap nyilat, akár évekig is fekélyes tüske marad benne.

Erogén zónái: comb, a csípű és a haj.


A Bak meghódítása

Első és legfontosabb, hogy ne bosszantsd! Kedves és jóindulatú diktátor, akinek nem szabad ellentmondani. Úgy hallgasd, mint egy tanárt, és nyert ügyed van! Akkor érzi jól magát, ha alapoznak rá, ha bíznak benne. Általában nem kedveli a nagy társaságokat, ezért ne vidd zajos bulikba, vagy összejövetelekre, hanem inkább komoly helyeket keress! Hangversenyt, színházat, múzeumot. Inkább ne is bókolj neki, vagy csak azokat a tulajdonságait dicsérd, amikben tényleg jó, mert nagyon hamar "átlát a szitán" és rövid úton lelép, ha azt látja, hogy üres bókokkal akarod kábítani. Nagyon gyakorlatias, és szereti a hasznos és szép dolgokat. Élete egyszerű és mentes a bonyodalmaktól. Nem szeret érzelmeiről beszélni, kimutatni. Nyugis, nem érzéki jegy.

Szakítás a Bakkal

Szórd széjjel a holmidat a lakásban és vásárolj azonnal hiábavaló dolgokat! Ettől garantáltan rosszul fogja érezni magát, de magától valószínűleg nem megy el. A legjobb, ha elébe penderülsz és elmondod neki, hogy áll a helyzet. Szakíts vele őszintén és egyszerűen. Ha nem így teszel, lehet, hogy a kedves, szívélyes és hűséges Bak az utolsó vasadból is kiforgat, mivel sejti, hogy ínségesebb idők köszöntenek. Ha szemére veted, hogy lassú, hogy túl megfontolt, akkor még meg is győzheted igazadról. Ha magától távozik, akkor döntése végleges, és megmásíthatatlan. És ne csodálkozz, ha magával viszi a házat!

Erogén zónái: térd és könyökhajlat, a has és a hát.


A Vízöntő meghódítása

Kápráztasd el! Avantgárd, okkult, vagy számítástechnikai témákról beszélgess vele, vidd koncertekre, vagy kortárs előadásokra, kiállításokra, különleges, vagy ezoterikus előadásokra. Szereti a különleges, titokzatos dolgokat, embereket. Légy nagyon művelt, és figyelj, mert kevés, ha annak látszol! A Tarotban nem hiába a bohóc a Vízöntő lapja, nagyon szeret játszani, évődni, szerepet alakítani. Nehezen kiismerhető - a rengeteg álarc :) - de akit igazán közel enged magához ahhoz mindig "hűséges" marad, mind a szerelemben, mind a barátságban. Szórakoztasd, légy vele nagyon elbűvölő! Nemes gondolkodással, nagy szociális érzékkel is leveheted a lábáról. Maradj a jó ízlés határain belül, de extravagáns. A közönséges stilust nem szereti. A legfontosabb, hogy a víz folyását nem szabályozhatod, mert amint erre készülnél, azon nyomban kifolyik a kezed közül! Hagyd szabadon! Ő is szabadon fog hagyni, nem birtokló tipus. Nem túl tüzes jegy, de ha jó partnert talál feléledhet a belül égő tűz. Imádja a teaházakat és az ezoterikus klubokat is.

Szakítás a Vízöntővel

Bíráld, korlátozd a szabadságát és légy rá féltékeny! Ha ezt teszed, azonnal eltűnik, mint a pára, hiszen az egész lénye a levegővel azonos! A közönséges, durva emberek és a nyárspolgárok is kihozzák a sodrából, de egy ideig tolerálja őket, ha nem kényszerül össze vele nap, mint nap. A Vízöntő véglegesen távozik az életedből, kicsi a remény, hogy visszahódítsd!

Erogén zónái: főként a nyak, a hát, a lábszár, és általában a láb.


A Halak meghódítása

Ha jó halász akarsz lenni, tanuld meg, hogy a halat soha nem szabad megszorítani, ugyanis akkor csúszós, azonnal kisiklik kezeid közül, megtartani nem fogod tudni! A Halak ugyanis mély drámának éli meg a kapcsolatot, és a szakítást egyaránt. Hallgasd meg a problémáit, osztozz ezekben. Általában érdekesen beszél, hallgasd figyelemmel. Általában különc, és egyéni. Jól oldódik ital mellett, legyen az alkohol, vagy gyógytea. Vonzódása a misztikához nagyon erőteljes. A művészetek és a pénz áll hozzá közel. A drága dolgokról, árverésekről, ahol "halpénz" és mûvészet is jelen van, szívesen beszélget. Szívesen fickándozik és táncol, mozog, sportol. De ugyanakkor nagyon nagy a kényelem szeretete. Vidd randira uszodába, vagy sportpályára, de egy ezoterikus teaház a legnagyobb befutó, ha randiznál vele!

Szakítás a Halakkal

Egyszerű! Akaszd horogra! Azonnal szabadulni akar majd. A bírálatot a rabságot és a gúnyt képtelen elviselni. Nem pénzéhes, de megszokta a jólétet és ha nem tudja fenntartani, akkor is azonnal változtat. Ha nem dicséred meg, ha minduntalan félbeszakítod, ha nem fogadod el világnézetét, vagy hagyományokat tisztelű gondolkodását, akkor magától és végleg eltűnik mellőled. Vigyázz, mert nagyon sérülékeny, könnyen válik önmaga mártírjává, kivívva ezzel mások ellenszenvét is.

Erogén zónái: a lábikrája érzékeny, a sarka és a talpa. Nőknél a nemi szerv is különösen!

 

Kyra

Hozzászólás

Csak regisztrált felhasználó küldhet be hozzászólást!
Jelentkezz be, vagy regisztráld magad!

 


 

Loading...


Elfelejtett jelszó?
Advertisement

Időjárás

Budapest
---
Budapest °C | Debrecen °C | Kecskemét °C | Pécs °C | Szeged °C | Szolnok °C
ImpresszumAdatvédelemKapcsolatPartnereink