Hűtőkocsi bérlés

Tetszett? oszd megShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Van egy kis közértünk Pesten és úgy döntöttünk, hogy a környéken bevezetjük a házhozszállítását mélyhűtött termékeknek, amihez a hűtőkocsi bérlés tűnt a legjobb megoldásnak. Mert csak és kizárólag hűtött áruk szállítását akartuk bevezetni, mert a környéken ezeket hiányolták a lakók a legjobban, mindenki a „csingiling” autókat hozta fel példának, hogy ők sem árulnak kakaós csigát és sampont, mégis sorban állnak az emberek, amikor hetente egyszer zenél az utcában.

hűtőautó bérlés

Hűtőkocsi bérlés szakértőtől

Honnan is lehetne ezt megoldani a meleg nyári hónapokra, mert ezt a szolgáltatást csak öt hónapra terveztük májustól októberig. Megkértem a sógoromat, aki internetes guru, hogy nézzen nekem körbe, kik jöhetnek szóba, mint hűtőkocsi bérlés specialisták, mert nekem fogalmam nem volt merre kellene elindulnom. Körülbelül egy hét múlva adott egy listát, azon belül is kiemelve egy céget nagy betűkkel, a Határautó Kft-t. Kérdeztem, miért vannak ők hangsúlyozva. Azt mondta, hogy az „internet népe” egyértelműen őket isteníti és állította róla, hogy minden téren tökéletesen tudják kiszolgálni az autóbérléssel őket megkeresőket, legyen szó személyautóról vagy teherautókról.

Hűtőkocsi bérlés egyedisége

Komolyan vettem az ajánlást és megnéztem a honlapjukat itt. Tényleg nagyon szimpatikus volt az egész weboldal és egyértelműen úgy döntöttem, hogy személyesen is felkeresem őket. Felhívtam a megadott számot és egyeztettem egy időpontot a következő hétre. Már a telefonos megkeresés során is éreztem a szakértelmet a kérdéseikben, de amikor elmentem és elmondtam nekik miért is döntöttünk a hűtőkocsi bérlés mellett, szinte azonnal rengeteg tanáccsal és ötlettel tudtak szolgálni nekem. Elmondták, hogy többször voltak már partnerek másoknál is hasonló szolgáltatás beindításában és gyakorlatilag csak a szolgáltatási terület nagysága határozza meg melyik autójukat tudják ajánlani a számunkra.

Egyeztettem a társammal és felmértük a tényleges igényt a környéken lakók körében. Ennek megfelelően tájékoztattuk a Határautó céget, hogy mik a nagyságrendek, mind a lakosság becsült száma illetve a közvélemény kutatásunk alapján várható megrendelési mennyiségek vonatkozásában. Így már el tudták dönteni, hogy melyik lesz a hűtőkocsi bérlés projektünk megfelelő autója, amely ezeknek a paramétereknek tökéletesen meg fog felelni. Két kocsit ajánlottak és mi a nagyobbikat választottuk inkább, mert nem akartunk úgy járni, hogy sikeresség esetén nagyobb autóra legyen szükség a működés során, elején és esetleg már ne lehessen megoldást találni a hűtőkocsi bérlés cégnél, mert mondjuk már kiadták a másik kocsit.

Ezért fontosnak tartottuk a tervezést és bevállaltuk a kockázatot. Amint elindultunk a hűtőkocsi bérlés projektünkkel, a környék lakói körében hatalmas sikert arattunk. Utánanéztünk egy két dolognak és miután a zenélést nem lehetett korábban levédetni, így mi is nyugodtan tudtunk a lakók örömére és egyben „agyára” is menni a sokkal kellemesebb és hívogatóbb zenélésünkkel a hűtőkocsi tetejéről.