Irodakialakítás

Amióta eszemet tudom érdekelt és rengeteg időt töltöttem a lakberendezés és irodakialakítás területén, és természetesen az iskoláimat is ilyen céltudatossággal választottam ki. Gyerekkorom óta én rendeztem be, át a szobáimat, majd ahogy nőttem, ezt egyre tudatosabban tettem, amire mind a családom, mind a baráti köröm felfigyelt. Egyértelműen tereltek ebbe az irányba, aminek eredményeképpen mára már a belsőépítészet és irodakialakítás szakma egyik elismert tagja vagyok.

Irodakialakítás felsőfokon

Minden nagyképűség nélkül tudom mondani, hogy már az egyetemen és az azt követő években is sikereket értem el a barátok és szüleik megrendeléseiknek köszönhetően, és a mai napig visszaköszönnek a korábbi, egyetemi évek alatt szerzett tapasztalatok és kapcsolatrendszerem. Sokat szoktam már a saját családom körében merengeni azon mi vezetett ide, mitől tartanak ennyire sikeresnek emberek és cégek, és nemrég egy barátom fogalmazta meg a legjobban. Attól, hogy az amelis.hu irodakialakítás és a belsőépítészet az nem csak egyszerűen elhivatottságot igényel, hanem egyfajta belső nyugalmat is elvár. Mert az izgága, türelmetlen és ideges ember képtelen koncentrálni és tökéletes összhangban lévő munkát letenni az asztalra.…

ZWF Miami – Neked is lehet tigrised

Gyerekkoromba sokat néztem a dzsungel könyvét és hasonló meséket. Már akkor tudtam, hogy szeretnék egy tigris gazdája lenni. Annyira menőnek tűnt akkor. Felnőttként már ennek kevésbé láttam esélyét. Aztán rátaláltam a Zoological Wildlife Foundation weboldalára.

Zoological Wildlife Foundation

Hogyan lehetséges, hogy egy kis tigris gazdája legyél? A ZWF Miami különböző túrákat szervez, ahol a látogatók megtekinthetik a ritka állatfajokat: http://www.giltcity.com/miami/zoologicalwildlifefoundation A szép ebben, hogy ezzel támogatod is a fenntartásukat. Így esett meg, hogy én is beleszerettem az én drága kis tigrisembe. Rengeteg gyönyörű ritka állat található a rezervátumban, de kis kiválasztottam a Zoological Wildlife Foundation legcukibb teremtménye.

Igaz a ZWF Miami, ahogy a nevében is benne van, nem épp a közelben található, át kell szelni érte az óceánt, de megéri. Már maga a repülőjegy is nagyon drága, de ha ügyesek vagytok, akkor ki lehet fogni jó árú repjegyeket. És amióta az Airbnb is létezik, elég jó szállásokat is találhatunk a közelben.

Zoological Wildlife Foundation

 

ZWF Miami – ahogy én látom

Ez a kis állatpark,  egy olyan csodát kínál, amivel úgy érezzük magunkat, mintha Alíz csodaországába csöppentünk volna.…

Építőanyag szállítás, profi módon

Egy építkezésnél mindig stresszforrás, hogy minden időben, a megfelelő minőségben érkezik-e meg. Sokszor több helyről próbálják meg az építőipari vállalkozók beszerezni az alapanyagokat, ami nem mindig meg gördülékenyen. Az építőanyag szállítás során persze a szolgáltatók egymásra mutogatnak, ha valami nem úgy megy ahogy elképszelték.

Az építőanyag szállítás egy bizalmi munka

Miért nevezzük bizalmi állásnak? A www.fuvar-oda.hu – építőanyag szállítás például megbízható szállítással, legyen szó bármilyen építőanyagról. Megbízható és minőségi alapanyagot szállít, egyenesen a bányából. Nem kell több szállító, beszerző céget megbízni, a fuvaroda mindenről godnoskodni tud, ez által időt és pénzt megspórolva.

Az építőanyag szállítás tulajdonképpen sose volt ilyen egyszerű. Milyen szállítást vállal a fuvaroda? Legfőbb szolgáltatások, a teljesség igénye nélkül:

  • Föld szállítás
  • Homok szállítás
  • Sóder szállítás
  • Kavics szállítás
  • Murva szállítás
  • Bazalt szállítás
  • Készbeton szállítás

Ezen kívül egyéb építőanyag szállítás is szóba jöhet.

építőanyag szállítás

Építőanyag szállítás Budapest környékén

Budapesten és környékén nagyon sok szállító cég van, akik vállalják az építőanyagok beszerzését és szállítását. Nem egyszerű feladat eligazodni, kit is érdemes választani.…

Greenbox

Amióta ismét a filmes és reklám szakma felé vettem az irányt, egy majdnem 10 éves kihagyás után, bizony sok minden alakult át a piacon és tömegével jelentek meg az újítások. Mára már nem csak a hatalmas filmstúdiókban találhatók meg speciális effektek előállítására képes és alkalmas Greenbox vásznak, helységek, hanem akár „hétköznapi” fotóstúdiókban is. Ilyen például a G3 Stúdió Budapesten.

Mire is használható egy Greenbox stúdió?

Aki nem szakmabeli, az most biztosan azt sem tudja miről beszélek. Zöld doboz? Mi az. Semmi szín alatt nem szeretnék ebben a cikkben szakmai továbbképzést tartani, de röviden a lényeg a következő. Ezt a zöld háttér vásznas stúdiót arra fejlesztették ki, hogy bármilyen hátteret oda vetítve lehessen felvételeket készíteni és akár hosszabb műsorokat is gyártani. Biztos mindannyian láttatok már életetekben legalább egy időjárás jelentést. Na az egy klasszikus iskola-példája a www.g3studio.hu – greenbox technológiának.

Természetesen rengeteg példát lehetne sorolni, hiszen a Greenbox alkalmazásának millió és millió lehetősége van. Ugyanúgy lehet természetfilmes hátteret előállítani egy nyilatkozathoz, mint egy autóverseny kivetítését egy autós műsorhoz.…